Guido Steenhuis (links) en Stijn Perik zijn de trotse eigenaren van GS ICT.
Guido Steenhuis (links) en Stijn Perik zijn de trotse eigenaren van GS ICT.

Van kameraden tot compagnons

Algemeen

NIJVERDAL - Het ondernemersschap knaagde al jaren en nu is het toch eindelijk zover. Sinds september zijn Guido Steenhuis (22 jaar) en compagnon Stijn Perik (22 jaar) de trotse eigenaren van hun bedrijf GS ICT. 

Stijn en Guido hebben elkaar ontmoet op de ICT-opleiding in 2018. Sindsdien zijn zij goede vrienden en ook na de opleiding zijn ze dat gebleven, ondanks dat ze bij verschillende bedrijven aan de slag gingen. “Het was altijd een droom om uiteindelijk samen te starten in een eigen onderneming, maar de kennis van de ICT? Dat moesten wij eerst verzamelen door hard te werken voor onze werkgevers”, vertelt Guido.

Uiteindelijk zijn ze dit avontuur met z’n tweeën aangegaan. “Deze stap zagen wij altijd al aankomen. We hebben enige tijd getwijfeld over de naam, maar we zijn eruit gekomen. Onze beide voornamen gebruiken als letters in de naam leek ons toepasselijk, GS ICT”, aldus Stijn en Guido. GS ICT is gevestigd aan de Saesbrinckserve 5 in Nijverdal. Guido: “Wij mochten de kelder/parkeergarage van mijn ouders ombouwen tot het ons kantoor en hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt.”

“Uiteraard is een stap als deze ontzettend spannend en zijn wij ook heel blij deze mogelijkheid te hebben. Met z’n tweeën gaan wij ervoor! Wij hopen voor iedereen een passende oplossing te kunnen bieden voor al hun technische uitdagingen. Wij zijn dit bedrijf begonnen met de passie om voor mensen klaar te staan, om de technische problemen waar ze dagelijks mee te maken hebben voor hen op te pakken en te tackelen”, aldus de jonge ondernemers. 

GS ICT biedt oplossingen van A tot Z. Denk hierbij aan simpele vragen over mobiele telefoons, tot het neerzetten van volledige netwerken bij zakelijke/particuliere klanten en camerabeveiliging. Ook bieden zij bijvoorbeeld trainingen, ondersteuning en advies aan iedereen die dit kan gebruiken. Guido en Stijn: “In de techniek van ICT zijn wij van alle markten thuis en dit laten wij graag zien. Zo komen wij altijd graag langs voor niets anders dan een kopje koffie.” 

Iedereen met interesse in de werkzaamheden van Guido en Stijn is welkom om tijdens werkuren kennis te komen maken. “De koffie staat klaar!” Ga voor meer informatie naar de website van GS ICT of neem telefonisch contact op.

GS ICT
Saesbrinckserve 5
T: 0548 768 000
W: https://GS-ICT.nl

Afbeelding
Topverkopers! 30 nov., 14:02
Afbeelding
Al 60 jaar getrouwd en samen nog steeds gelukkig 30 nov., 10:00
Afbeelding
Collecteopbrengst voor Alzheimer 30 nov., 07:54
Afbeelding
Kerstkaarten voor iedereen 29 nov., 20:00
Afbeelding
Schilderen: eerst leren, daarna presteren 29 nov., 12:05
Afbeelding
Wierdense verenigingen zetten zich massaal in 29 nov., 07:58
Afbeelding
Effekt'74 heeft al een kampioensteam 28 nov., 18:02
Afbeelding
SVZW wint op karakter in Hengelo 28 nov., 14:00