"Jij gaat op de koffie en wij zorgen voor de gebakjes!", aldus De Welle.
"Jij gaat op de koffie en wij zorgen voor de gebakjes!", aldus De Welle.

Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie

Algemeen

WIERDEN - Met een luisterend oor en een gesprekje kunnen mensen het verschil maken voor een ander. Ga op 3 of 4 oktober met een gebakje bij een inwoner in de gemeente Wierden op bezoek die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Stichting De Welle zorgt voor de gebakjes. Deze actie is onderdeel van de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Jong en oud, arm en rijk, eenzaamheid komt in het leven voor en in alle lagen van de bevolking. Vriendschappen kunnen door allerlei omstandigheden verwateren. En het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om met anderen contact te leggen of nieuwe vriendschappen te sluiten. Ook in de gemeente Wierden worstelen genoeg mensen met gevoelens van eenzaamheid.

Daarom is er van 28 september tot en met 4 oktober extra aandacht voor ontmoeten en verbinden tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Alle inwoners van de gemeente Wierden kunnen meehelpen om juist in deze week verbinding te leggen met een ander. Het is fijn als mensen het gevoel ervaren dat er naar hen wordt omgekeken. Het mooie van geven is dat zij er zelf ook veel voor terugkrijgt: een blij gevoel, interessante ontmoetingen en wie weet mooie blijvende contacten. Een klein gebaar maar met een groot effect!

Aanmelden

Om te zorgen dat de gebakjes klaar staan, is reserveren van de gebakjes noodzakelijk. Eén reservering is goed voor twee gebakjes. Aanmelden kan van 11 tot en met 28 september via www.stichtingdewelle.nl/gebakjesactie of door te bellen met De Welle: 0546-571693 (er kan gebeld worden tussen 09.00 en 12.30 uur).

Gebakjes ophalen

De gebakjes kunnen op 3 of 4 oktober tussen 09.30 en 15.30 uur worden opgehaald, mits vooraf aangemeld. Ophalen kan bij Bakker Vos aan de Nijverdalsestraat 41 in Wierden of bij Bakker Otten aan de Dorpsstraat 106 in Enter.

stichtingdewelle.nl/gebakjesactie

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 52 minuten geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 16 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 20 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag gisteren
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart 20 sep., 08:12
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06