Afbeelding

Open Bedrijvendag Goor: veel te doen

Algemeen

GOOR - Zo’n 70 Goorse bedrijven openen op zondag 24 september hun deuren voor het grote publiek. Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te beleven op deze bijzondere ontdekkingsreis voor het hele gezin. De organisatie van de Open Bedrijvendag Goor zal ook deze editie een afwisselend programma bieden.

Het vervoer tussen de diverse industrieterreinen is een ware attractie tijdens de Open Bedrijvendag Goor. Naast het stroomtreintje Bello, de Parijse bus en Berliner Bären Dubbeldekker kunnen bezoekers zich ook milieubewust bewegen over de weg. Daarvoor rijden er vijf elektrisch aangedreven TukTuk’s. De Open Bedrijvendag Goor krijgt steeds meer vorm. De plattegrond is ook gepresenteerd door de organisatie. Hierop zien bezoekers waar ze welk bedrijf en/of attractie kunnen vinden.

Er is veel te doen

“Naast alle interessante vervoersmogelijkheden zijn ook alle deelnemende bedrijven zich inmiddels goed aan het voorbereiden om zich van hun beste kant te presenteren”, zegt Henri Tijhuis, voorzitter van Goor Collectief en van de Open Bedrijvendag Goor. “Er worden allerlei leuke attracties ingezet voor jong en oud en voor elk wat wils. Zo zal bij Aqua+ de brandweer aanwezig zijn met de nieuwste ladderwagen en demonstraties verzorgen. Wil je Goor vanaf grote hoogte bekijken? Stap dan in de hoogwerker van Riwal. Ook voor kinderen is daar van alles te doen. Iets verderop op het industrieterrein Op Stoom kun je genieten van een bierproeverij bij Brouwerie De Olde Bandiek met live-muziek. En Tafelboertje viert 24 september de opening van hun nieuwe locatie aan de Breukersweg 2 met een stoelendans XL waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Even een paar leuke attracties in een notendop”, zegt Henri. “Houd onze website www.openbedrijvendag-goor.nl in de gaten of volg ons op sociale media.”

De Open Bedrijvendag Goor wordt gehouden op 24 september van 11.00 tot 17.00 uur.

www.openbedrijvendag-goor.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01