De wandeling van donderdag 31 augustus was geslaagd.
De wandeling van donderdag 31 augustus was geslaagd.

Na een mooie wandeling start binnenkort de Regio Alpha Cursus

Algemeen

HELLENDOORN - De Emmaüswandeling van Verspieders Express in samenwerking met de Kleine Kapel Noetsele van donderdag 31 augustus was geslaagd, aldus de organisatie. 

De organisatie vertelt: “We waren met een grote groep en liepen (voor het grootste gedeelte in stilte) op deze prachtige nazomeravond tussen de bloeiende heide over de Noetselerberg met psalm 146:3 (Liedboek). ‘Heil, wiens Jakobs God wil bijstaan, heil die God ter hulpe riep. Want zijn heil zal niet voorbijgaan, God is trouw aan wat hij schiep. Wat in hemel zee of aard woont, is in zijn hand bewaard’. Op de terugweg naar huis was de volle maan al zichtbaar.”

“De Verspieders Express groeit. Steeds meer nieuwe mensen sluiten aan en er komen veel leuke reacties om ook met de Verspieders Express samen te werken”, aldus de organisatie. Ook op de hoogte blijven van de regionale activiteiten? Stuur dan een e-mail naar verspieders.express@gmail.com. Geïnteresseerden ontvangen bericht als er weer een nieuwe activiteit wordt gehouden.

Regio Alpha Cursus

De Regio Alpha Cursus begint op woensdag 27 september. Elke bijeenkomst begint met een warme maaltijd en een inleiding. Daarna wordt er in groepsverband gepraat over onderwerpen als: ‘Wie is Jezus? Bidden: Waarom en hoe? Hoe leidt God ons? De Heilige Geest, De Bijbel lezen: waarom en hoe?’. “En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen”, aldus de organisatie.

De cursus wordt verspreid in de regio gegeven. In Daarle, Daarlerveen en Vroomshoop, maar iedereen is welkom, waar zij ook wonen. De cursus Regio Alpha start op woensdag 27 september en eindigt op woensdag 6 december. Er wordt een mini-weekend gehoudenop vrijdagavond 3 november en zaterdagochtend en -middag 4 november.

Opgeven voor deelname aan Regio Alpha kan via e-mail: verspieders.express@gmail.com of via onderstaande website. 

alphanederland.org

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 1 uur geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 21 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag gisteren
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart 20 sep., 08:12
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06