Afbeelding

T-shirts: je hebt er nooit genoeg van

Algemeen

T-shirts zijn een onmisbaar kledingstuk in de garderobe van elke man, het hele jaar door, maar zeker nu de zomer er weer aan komt. Ze zijn er in verschillende kleuren, patronen en materialen. Er zijn er met korte en lange mouwen en zelfs zonder mouwen. T-shirts zijn ook op diverse manieren te combineren met andere kledingstukken. Conclusie: een T-shirt is met recht een onmisbaar kledingstuk te noemen. Je kunt er simpelweg niet genoeg van hebben.

Kies voor een eenvoudig model in een effen kleur of maak een statement met een model met een opvallende print. Het materiaal van het T-shirt bepaalt mede het draagcomfort. Zo zijn katoenen T-shirts ademend en dus ideaal om te dragen tijdens zomerse temperaturen.

Sans-online biedt een ruime keuze aan T-shirts voor heren. Zo hebben zij shirts van verschillende merken, zoals PME Legend, Vanguard, Jack & Jones, Garcia en Tom Tailor, in hun collectie opgenomen. Zo is er voor ieder wat wils. En als je vandaag niet slaagt, dan kijk je later nog eens. De collectie wordt namelijk continu aangevuld!

Ga naar de website van Sans-online voor het volledige assortiment van deze tijdloze klassiekers.

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15