Afbeelding
Foto: MickeyPictures

Optocht Palmpasen in Wierden

Algemeen

WIERDEN - Het is weer bijna zover; de Wierdense Palmpaasoptocht op zondag 2 april die begint vanaf de parochietuin van de katholieke kerk aan de Stationsstraat 22. 

Het zou mooi zijn wanneer veel kinderen hun prachtig versierde Palmpaasstok tijdens deze optocht aan iedereen laat zien. De optocht gaat door het centrum van Wierden en eindigt bij de Botterhof. Onderweg ontvangen de kinderen een paar attenties van de paashazen, dus neem vooral een paasnetje mee. Iedereen is welkom bij de Palmpaasoptocht, opgave is niet nodig 


Foto: MickeyPictures

Vanaf 10.45 uur zal Harmonie Sint-Jan de bezoekers muzikaal ontvangen in de parochietuin van de katholieke kerk. Na de ochtend kerkdienst van de gereformeerde kerk en de Hervormde Kapel kunnen de kinderen, met hun dominee voorop, naar dit startpunt van Wierden. Om 11.00 uur zal de optocht (800 meter) van start gaan waarbij kinderen hun Palmpaasstokken aan iedereen kunnen laten zien. De organisatie gaat ervan uit dat kinderen meelopen onder begeleiding van ouders of verzorgers.Er is de mogelijkheid om bij de Katholieke Kerk en De Botterhof een vrijwillige bijdrage te geven. 

Afbeelding
Afbeelding