De Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Looft den Heer' uit Notter komt op zaterdag 8 april een concert ter ere van Pasen. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd (foto: J.Q. Zwart).
De Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Looft den Heer' uit Notter komt op zaterdag 8 april een concert ter ere van Pasen. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd (foto: J.Q. Zwart).

Looft den heer uit Notter geeft Passie-paasconcert

Algemeen

NOTTER/WIERDEN - De Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Notter nodigt iedereen van harte uit voor hun Passie-paasconcert op zaterdag 8 april in de Dorpskerk in Wierden. 

Tijdens dit concert willen zij samen stil staan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Op deze Stille Zaterdag willen zij niet alleen maar achterom kijken, maar ook alvast vooruit blikken naar de opstanding van de Heer. Het belooft een concert te worden met ruimte voor bezinnen en vieren, verootmoediging, verlossing en uitkijken naar de toekomst. 

“Naast de bekende en nieuwe liederen die wij zullen laten horen, is er ook veel ruimte voor samenzang en kunnen we samen genieten van muzikale intermezzo’s”, aldus de zangvereniging. Medewerkers tijdens het concert zijn Ronald IJmker op het orgel, Jan Lenselink op de piano en Cloë Elsenaar op de viool. De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart.

Het concert begint om 19.30 uur in de Dorpskerk, Burgemeester van de Bergsplein in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten.
Meer informatie over het koor en de concerten is te vinden op: www.loofdenheer.nl.

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01