Afbeelding

Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week

Algemeen

ENSCHEDE/OLDENZAAL - De Peterman Autogroep houdt van 3 tot en met 10 april de Peterman Paasdeal Week. Alléén in deze week ontvangt men tot wel 2.000 euro korting op scherp afgeprijsde occasions. En er valt bij een aankoop ook nog iets te winnen met het dobbelen!

Het familiebedrijf pakt groots uit dit jaar om Pasen te vieren. Beide showrooms, in Enschede en Oldenzaal, zijn aangekleed in paassfeer. Ook op tweede paasdag is men van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. De Peterman Autogroep is dealer van Toyota en Lexus.

Tijdens de Peterman Paasdeal Week laten de verkoopadviseurs u graag kennismaken met het uitgebreide aanbod scherp afgeprijsde occasions. Hierop ontvangt men alleen tijdens de Paasdeal Week een korting die oploopt tot 2.000 euro. Wie een nieuwe auto of occasion koopt tijdens deze week mag ook dobbelen: hiermee zijn diverse leuke auto-gerelateerde prijzen te winnen zoals accessoires. Voor de kinderen staat er een grabbelton klaar, waar ze bij binnenkomst iets uit mogen halen.

U bent van harte welkom om kennis te maken met het uitgebreide aanbod. Uiteraard zijn er ook weer de nodige nieuwe modellen van Toyota en Lexus te bekijken, zoals de Toyota bZ4X, een honderd procent elektrische SUV. In de Enschedese showroom is sinds kort de compleet nieuwe Lexus RX SUV te bewonderen.

Kom ook langs tijdens de Peterman Paasdeal Week van maandag 3 tot en met maandag 10 april. Tweede paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. In Enschede is de showroom gevestigd aan het Spaansland 8. In Oldenzaal aan de Essenlaan 19. Kijk voor meer informatie ook op www.peterman.nl

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15