Om de koopavond in Wierden een leukere beleving voor bezoekers te laten worden zullen er op donderdagavond 31 maart Paasactiviteiten te beleven zijn in het centrum van Wierden.
Om de koopavond in Wierden een leukere beleving voor bezoekers te laten worden zullen er op donderdagavond 31 maart Paasactiviteiten te beleven zijn in het centrum van Wierden.

Paashazen bezoeken koopavond

Algemeen

WIERDEN - Wierden houdt op donderdagavond 31 maart een innovatieve koopavond waarbij paashazen door het centrum van Wierden lopen die gouden chocolade paaseitjes aan kinderen uitdelen.

Ook is er op deze avond een speurtocht uitgezet voor de kinderen waarbij ze een zin moeten oplossen. Ook kunnen ze een prijsje winnen wanneer ze het gouden ei vinden. De activiteit is vanaf 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Het deelnameformulier is gratis verkrijgbaar in de bibliotheek Wierden aan de Pouliestraat 2.

Innovatieve koopavond

Het doel van deze koopavond is om bezoekers een betere beleving te geven wanneer zij het centrum van Wierden binnenstappen. Om de beleving extra body te geven zullen de ondernemers van Wierden de armen ineen slaan. Zij gaan dit doen door op elke laatste vrijdag van de maand een koopavond te organiseren. In veel steden is er de maandelijkse koopzondag, Wierden gaat het proberen met een maandelijkse koopavond. Voor de extra gezelligheid in het centrum zal gezorgd worden door het koppelen van bepaalde kleine of grotere acties.

Doe mee door een een deelnameformulier op te halen bij de bibliotheek en kom samen op donderdagavond 31 maart meezoeken naar het gouden ei. Zo kom je mooi in de paasstemming!

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 22 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55