Afbeelding

Gemeentelijke kavels Fase 2 Berghorst in de verkoop

Algemeen

ENTER - Aan de noordkant van Enter wordt de wijk De Berghorst verder uitgebreid met 118 woningen, de zogeheten fase 2. Er is ruimte voor verschillende woningtypes, waardoor er een diverse woonwijk ontstaat waar iedereen zich thuis kan voelen. Door de gemeente Wierden worden er in deze tweede fase 14 kavels (met een oppervlakte van 439 tot 622 m²) voor vrijstaande woningen uitgegeven. De inschrijfperiode voor deze kavels loopt van 27 maart tot en met 7 april.

Wethouder Gertjan ten Brinke: “De Berghorst fase 2 biedt een welkome uitbreiding voor het woningaanbod in Enter. Ik ben blij dat we nu eindelijk kunnen beginnen met de uitgifte van deze kavels en de wijk verder kunnen uitbreiden.” 

Informatieavond 23 maart

De gemeente Wierden organiseert op 23 maart een inloopbijeenkomst bij de De Kröl in Enter. Van 17.00 uur tot 19.00 uur kunnen geïnteresseerden binnen lopen voor meer informatie over de gemeentelijke kavels, bouwmogelijkheden, het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Ook Aan de Stegge Presolid Home, Reggehave en Plegt Bouw BV zijn aanwezig.

Verkoopproces

Bouwkavels worden toegewezen door middel van loting. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor van 27 maart tot en met 7 april inschrijven via het online inschrijfformulier, via www.wierden.nl/berghorst2. De loting vindt fysiek plaats en is alleen toegankelijk voor diegenen die zich hebben ingeschreven. De loting vindt plaats in aanwezigheid van Van Goor Schuurman Notarissen. 

De uitgiftevoorwaarden en het lotingsreglement zijn te vinden in de brochure, te downloaden via de website of af te halen bij loket bouwen en wonen. Het is aan te raden om alle voorwaarden, opgenomen in de brochure, goed door te nemen. Het niet naleven van de voorwaarden kan onder andere diskwalificatie bij de loting tot gevolg hebben.

Uitgebreide informatie over De Berghorst fase 2 is te vinden in onder andere de brochure en op de website van de gemeente Wierden:

www.wierden.nl/berghorst2

Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 17 uur geleden
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 19 uur geleden
Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 21 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 22 uur geleden
Afbeelding
Proces rondom programmeringsafspraken van windenergie in gemeente Wierden 23 uur geleden
Dames Badminton in Wierden telt momenteel 17 leden, maar meer leden zijn welkom.
'Gezellig en sportief' 22 apr, 19:54
Het Pels-orgel (1945) in de Dorpskerk leent zich uitstekend om de breedte in stijlen te vertolken.
Bevrijdingsconcert in Dorpskerk met gevarieerde orgelwerken 22 apr, 13:49
Afbeelding
'OpStap' fietsexcursie in natuurgebied De Doorbraak 20 apr, 18:04