Afbeelding

De Kindertuin opent in Wierden ‘nieuwe’ deuren

Algemeen

WIERDEN - Na de kerstvakantie is Christelijke Peuterspeelzaal Margriet, met haar twee vestigingen aan de Kruizemunthof, overgenomen door Christelijke opvang de Kindertuin. Het aanbod wordt voortgezet op de twee bestaande vestigingen en heten ‘Margriet’ en ‘de Boterbloem’.

Margriet is gevestigd in het Palet en de Boterbloem in de unit achter basisschool de Morgenster. Christelijke Opvang de Kindertuin bood voor de overname van Margriet al buitenschoolse opvang aan in de unit. Met de komst van Margriet ziet de Kindertuin ook mogelijkheden om het dagopvang aanbod uit te breiden. Zo is er na de voorjaarsvakantie ook de mogelijkheid voor peuters (2-4 jaar) om ‘s middags (aansluitend) opvang af te nemen in het Palet. Dit aanbod is vooralsnog eerst op dinsdag- en donderdagmiddag. Bij genoeg aanmeldingen behoren andere dagen ook tot de mogelijkheid. Daarnaast hoopt de Kindertuin na de meivakantie een dagopvang (0-2 jaar) gerealiseerd te hebben in de andere ruimte van het Palet. Op deze manier probeert de Kindertuin tegemoet te komen aan de opvangvraag van ouders en een compleet aanbod te realiseren van 0-12 jaar. 

Geïnteresseerd in de opvang van de Kindertuin of een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl . Ook is meer informatie te vinden op de website van de Kindertuin.

www.dekindertuin.nl

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 8 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 12 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 12 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 14 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 14 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 16 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 18 uur geleden