Afbeelding

De Kindertuin opent in Wierden ‘nieuwe’ deuren

Algemeen

WIERDEN - Na de kerstvakantie is Christelijke Peuterspeelzaal Margriet, met haar twee vestigingen aan de Kruizemunthof, overgenomen door Christelijke opvang de Kindertuin. Het aanbod wordt voortgezet op de twee bestaande vestigingen en heten ‘Margriet’ en ‘de Boterbloem’.

Margriet is gevestigd in het Palet en de Boterbloem in de unit achter basisschool de Morgenster. Christelijke Opvang de Kindertuin bood voor de overname van Margriet al buitenschoolse opvang aan in de unit. Met de komst van Margriet ziet de Kindertuin ook mogelijkheden om het dagopvang aanbod uit te breiden. Zo is er na de voorjaarsvakantie ook de mogelijkheid voor peuters (2-4 jaar) om ‘s middags (aansluitend) opvang af te nemen in het Palet. Dit aanbod is vooralsnog eerst op dinsdag- en donderdagmiddag. Bij genoeg aanmeldingen behoren andere dagen ook tot de mogelijkheid. Daarnaast hoopt de Kindertuin na de meivakantie een dagopvang (0-2 jaar) gerealiseerd te hebben in de andere ruimte van het Palet. Op deze manier probeert de Kindertuin tegemoet te komen aan de opvangvraag van ouders en een compleet aanbod te realiseren van 0-12 jaar. 

Geïnteresseerd in de opvang van de Kindertuin of een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl . Ook is meer informatie te vinden op de website van de Kindertuin.

www.dekindertuin.nl

Afbeelding
Onderhoudswerkzaamheden op de N35 tussen Raalte en Wierden 29 mrt., 13:51
Afbeelding
Optocht Palmpasen in Wierden 29 mrt., 11:54
Afbeelding
Ledenvergadering van Harmonie Sint Jan 29 mrt., 10:00
Afbeelding
Slechts twee teams in actie bij tafeltennisvereniging Effekt'74 29 mrt., 08:01
Afbeelding
Kringloop Almelo heeft onderdak 28 mrt., 20:09
Afbeelding
Looft den heer uit Notter geeft Passie-paasconcert 28 mrt., 18:06
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 28 mrt., 14:06
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 28 mrt., 12:12