Afbeelding

Voel je welkom op de School met de Bijbel

Algemeen

NOTTER/ZUNA - Hoe vind ik de meest geschikte basisschool voor mijn zoon of dochter? Waar voelt mijn kind zich thuis? Waar leert mijn kind positief en kritisch te denken? Waar wordt plezier in leren gestimuleerd? Een goed doordachte schoolkeuze begint altijd met goede oriëntatievragen.

“Zoekt u een passende basisschool? Kom dan ook eens een kijkje nemen op onze school in het prachtige Notter-Zuna”, luidt de uitnodiging van de School met de Bijbel. “We leggen u graag uit hoe we ‘ouderwets goed onderwijs in een modern jasje’ geven waarbij welzijn en het sociale aspect voorop staan. Als ervaren team kijken we vanuit een positieve mindset naar de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn een laagdrempelige en kleinschalige school en ervaren een sterke betrokkenheid met en vanuit de ouders.”

De School met de Bijbel, de kinderopvang bij ’t Krummelhûs (Kindertuin), logopedie en fysio zijn allemaal onder één dak gevestigd. “Dit is zeker handig voor een kwart van onze leerlingen die uit Rijssen, Nijverdal en omgeving komt.”

Door de mooie en ruime ligging in het groen is er voor de leerlingen veel speel- en bewegingsruimte.

Op zaterdag 21 januari van 10.00 tot 13.00 uur kunnen tijdens een feestelijke Open Huis met veel leuke activiteiten ook de nieuwe kleuterlokalen en de schoolbibliotheek worden bekeken. Op de open dagen op woensdag 25 januari en donderdag 26 januari kan de school in bedrijf worden gezien en de sfeer worden ervaren. Maak ook gerust een vrijblijvende afspraak voor een ander moment op 0548-518988 / 06-57066703 of mail naar dir@notter-zuna.nl.

www.notter-zuna.nl

Afbeelding
Inschrijving voor Willem Wilminkprijs 15 minuten geleden
Afbeelding
Op weg naar een circulaire economie 4 uur geleden
Afbeelding
Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek Wierden en Enter 6 uur geleden
Afbeelding
Team 3 van Effekt blijft verbazen 8 uur geleden
Afbeelding
Twente deelt de punten bij 1-1 tegen FC Groningen 9 uur geleden
Afbeelding
Voorleesfeestje in de bibliotheek 10 uur geleden
Afbeelding
SVZW grijpt de volle winst op Het Lageveld 22 uur geleden
Afbeelding
Doe ertoe tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland gisteren