Afbeelding

Voel je welkom op de School met de Bijbel

Algemeen

NOTTER/ZUNA - Hoe vind ik de meest geschikte basisschool voor mijn zoon of dochter? Waar voelt mijn kind zich thuis? Waar leert mijn kind positief en kritisch te denken? Waar wordt plezier in leren gestimuleerd? Een goed doordachte schoolkeuze begint altijd met goede oriëntatievragen.

“Zoekt u een passende basisschool? Kom dan ook eens een kijkje nemen op onze school in het prachtige Notter-Zuna”, luidt de uitnodiging van de School met de Bijbel. “We leggen u graag uit hoe we ‘ouderwets goed onderwijs in een modern jasje’ geven waarbij welzijn en het sociale aspect voorop staan. Als ervaren team kijken we vanuit een positieve mindset naar de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn een laagdrempelige en kleinschalige school en ervaren een sterke betrokkenheid met en vanuit de ouders.”

De School met de Bijbel, de kinderopvang bij ’t Krummelhûs (Kindertuin), logopedie en fysio zijn allemaal onder één dak gevestigd. “Dit is zeker handig voor een kwart van onze leerlingen die uit Rijssen, Nijverdal en omgeving komt.”

Door de mooie en ruime ligging in het groen is er voor de leerlingen veel speel- en bewegingsruimte.

Op zaterdag 21 januari van 10.00 tot 13.00 uur kunnen tijdens een feestelijke Open Huis met veel leuke activiteiten ook de nieuwe kleuterlokalen en de schoolbibliotheek worden bekeken. Op de open dagen op woensdag 25 januari en donderdag 26 januari kan de school in bedrijf worden gezien en de sfeer worden ervaren. Maak ook gerust een vrijblijvende afspraak voor een ander moment op 0548-518988 / 06-57066703 of mail naar dir@notter-zuna.nl.

www.notter-zuna.nl

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 1 uur geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 21 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag gisteren
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart 20 sep., 08:12
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06