Afbeelding

Bibliotheek Wierden heeft nu een eigen BasisLab

Algemeen

WIERDEN/ENTER - Eindelijk is het dan zover; vanaf deze maand heeft Bibliotheek Wierden – met dank aan Tetem – een eigen BasisLab! Altijd al eens met een 3D scanner of -printer, een laser-, foamsnijder of snijplotter willen werken? Of meer geïnteresseerd in de borduur- of vacuümvormmachine? Deze apparaten horen allemaal tot het BasisLab.

Vanaf januari worden er elke maand wat machines in het zonnetje gezet. Een hele maand lang wordt er elke week met een bepaalde groep machines een leuke maakplaats-activiteit georganiseerd, waar gratis aan kan worden deelgenomen. Op deze manier kan iedereen in de gemeente Wierden kennismaken met technologie en maakcultuur. Iedereen is welkom om mee te doen.
Vanaf 4 januari kan elke week worden meegedaan. In Enter elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 en in Wierden elke vrijdagmiddag tussen 15.00 en 16.30. De komende maand gaan de vrijwilligers hard hun best doen om alles onder de knie te krijgen. Misschien kom je ze zelfs al wel tegen als je de komende tijd de bibliotheek bezoekt.

Binnenkort volgt er meer informatie over welke machines van het BasisLab als eerste in het zonnetje zullen worden gezet. 

bibliotheekwierden.nl

Afbeelding
Beurs rondom uitvaarten 16 uur geleden
Afbeelding
Restantenmarkt: drie dagen hoge korting 18 uur geleden
Afbeelding
De jeugd aan zet 26 feb, 10:33
Viggo Hartgerink opent de nieuwe kinderroute.
Viggo Hartgerink opent nieuwe kinderroute Natuurmonumenten in nationaal park Sallandse Heuvelrug 25 feb, 10:20
Afbeelding
Mat-Ador houdt Schoolschaak Kampioenschap Wierden 24 feb, 10:06
Afbeelding
Kuieraovend van de HKW 23 feb, 15:50
Afbeelding
Laatste Martin Luther Kingdienst in Ommen 23 feb, 15:48
Mooi Meegenomen Bus
Op pad met bus van De Welle 22 feb, 13:58