Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal. Dit is naast Volvo Dealer van der Veen op industrieterrein ‘t Lochter.
Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal. Dit is naast Volvo Dealer van der Veen op industrieterrein ‘t Lochter.

Hele week Black Friday bij Bos Bedden Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Het is Black Friday week bij Bos Bedden in Nijverdal. Dit houdt concreet in dat er flinke kortingen zijn op het hele assortiment. Dé kans om uw slag te slaan voor gezond slapen.

Concreet houdt de actie in dat er maar liefs 15 procent korting is op het hele assortiment, dus op alle merken die Bos Bedden voert. Op zowel de merken Auping, Pullman als Avek, Eastborn, Jensen en meer. Maar ook op een gepersonaliseerd, en daarmee dus aangemeten, slaapsysteem ontvangen klanten dit kortingspercentage. Op de merken M-line en Tempur biedt Bos Bedden zelfs 25 procent korting aan.

“Daarnaast kunnen wij in de meetcabine van Ergosleep uw slaap DNA meten. Daarmee kunnen wij een uniek en exact aangemeten bedsysteem aan u adviseren. Zo creëren wij een bed, waarbij uw lichaam zich niet meer hoeft aan te passen aan een allround matras, maar precies op uw lichaamsprofiel. Gezonder slapen is daarmee het resultaat”, aldus Bos Bedden. 

Deze actie van 15 procent korting geldt op het hele assortiment, met uitzondering van lopende acties. De aanbieding is geldig tot en met zaterdag 26 november 2022. Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal.

De vluchtheuvel rond 1933.
Onthulling eerste project SKHE: De vluchtheuvel 17 uur geleden
Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 28 mrt, 09:58
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 27 mrt, 18:04
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 27 mrt, 13:57
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 27 mrt, 13:53
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57