Afbeelding

Dubbel muzikaal genieten bij Excelsior Eibergen

Algemeen

WIERDEN/EIBERGEN - Het harmonieorkest van muziekvereniging Excelsior en Harmonieorkest Sint Jan Wierden geven een dubbelconcert van symfonische blaasmuziek onder leiding van Egbert van Groningen op zaterdagavond 26 november 2022.

Sint Jan uit Wierden opent het concert en speelt onder andere het “Andante e Rondo Ungarese” van C.M. von Weber, waarin Suzanne van Berkum soleert op fagot. Suzanne (1991) heeft gestuurd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag (bachelor) en het Conservatorium van Amsterdam (master). Suzanne is inmiddels een veelgevraagd remplaçant bij de Nederlandse professionele orkest en speelt in het Art Musica Orkest en verschillende kamermuziekensembles.

Na de pauze brengt Excelsior Eibergen onder meer Al Piemonte van Carlo Alberto Pizzini, welke deze Italiaanse streek op meeslepende wijze muzikaal beschrijft. Ook zet Excelsior haar tanden in Divertimento van Oliver Waespi, een technisch zeer uitdagend maar ook indrukwekkend stuk uit vier contrasterende delen.

Het concert vindt plaats in theater ‘t Spieker in Eibergen en begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 5,- euro waarbij het pauzedrankje is inbegrepen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa maar kunnen ook vooraf worden gereserveerd door een mail te sturen naar kaarten@excelsioreibergen.nl

!
Afbeelding
Truien van basic tot trendy 12 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 1 dec, 18:12
Afbeelding
Bibliotheek Wierden heeft nu een eigen BasisLab 1 dec, 09:36
Afbeelding
Extra aanvraagronde voor Sociale Hypotheek 30 nov, 19:58
Afbeelding
De Historische Kring heeft diverse activiteiten 30 nov, 18:31
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 30 nov, 12:15
Afbeelding
Gratis groentezaden voor BSO’s en basisscholen uit Overijssel 30 nov, 07:48
Afbeelding
De Welle houdt dit jaar weer de Kerstkaartenactie 29 nov, 19:35