Medewerkers van Baan Twente - Ford uit Enschede en Hengelo heten eenieder van harte welkom in het nieuwe pand.
Medewerkers van Baan Twente - Ford uit Enschede en Hengelo heten eenieder van harte welkom in het nieuwe pand.

Baan Twente - Ford opent nieuwe vestiging

Algemeen

HENGELO - Baan Twente - Ford opent een nieuwe vestiging in Hengelo op maandag 21 november. Een compleet nieuw en duurzaam pand waarmee Baan Twente weer helemaal klaar is voor de toekomst is. De vestiging in Enschede aan de Haaksbergerstraat 153 en de huidige vestiging aan de Wegtersweg 8 in Hengelo zullen door het nieuwe pand de deuren sluiten.

Of het nu aan Jeroen Koele van de Enschedese vestiging of aan Marcel Brusse van de vestiging in Hengelo wordt gevraagd, het antwoord op de vraag naar de voordelen van de verhuizing naar het pand aan de Diamantstraat blijft gelijk. Zo benoemen beiden de goede bereikbaarheid. “We zitten straks vlakbij de afslag van de A1”, aldus Jeroen. “Door de gunstige ligging zal de reistijd minimaal zijn”, vult Marcel aan.

Jeroen is al bijna 15 jaar verkoopadviseur bij Baan Twente in Enschede. “We zien dat mensen niet spontaan onze showroom binnen stappen. Mensen gaan eerst thuis via internet op onderzoek uit en komen dan heel gericht bij ons. Ze lijken soms zelfs meer van een auto te weten dan wij zelf”, vertelt hij lachend. Ook Marcel, die sinds 2003 aan de Wegtersweg werkzaam is als verkoopadviseur, beaamt dit en vertelt dat ze in het nieuwe pand nog meer mogelijkheden krijgen om de klant te adviseren. “De klant kan bijvoorbeeld thuis op de laptop of tablet al een configuratie maken en deze naar ons doorsturen. We kunnen in de nieuwe showroom deze configuratie dan samen met de klant completeren op een groot scherm.”

Ook nu al werken de twee vestigingen samen. Wanneer onderdelen in Hengelo wel op voorraad zijn en Enschede heeft ze nodig, of andersom, dan werd er even op en neer gereden. Datzelfde gebeurt ook wanneer een bepaalde uitvoering van een Ford bij de andere vestiging staat. “Dat hoeft straks niet meer”, zegt Jeroen. “We hebben een groot onderdelenmagazijn en alle modellen staan op dezelfde locatie. De klant hoeft daar dus niet meer op te wachten.” Marcel: “En als er gewacht moet worden tijdens bijvoorbeeld een reparatie, dan kan worden plaatsgenomen in het gezellige Ford Café met gratis WiFi.” “Of leen een e-bike en ga de stad in”, luidt het advies van Jeroen. 


Het nieuwbouwpand is helemaal klaar voor de toekomst. Niet alleen vanwege de modernste apparatuur waar over beschikt wordt en waarmee men voorbereid is op onder meer de omschakeling naar nog meer hybride of elektrisch rijden, maar ook qua duurzaamheid. Er is bij de bouw zoveel mogelijk gebruikgemaakt van de bestaande constructie, het pand is energiezuinig en heeft zonnepanelen. 

Voor zowel personen- en bedrijfsauto’s, reparatie en onderhoud kan men vanaf 21 november terecht bij Baan Twente - Ford aan de Diamantstraat 14 in Hengelo. “Ik heb er veel zin in om daar met ons team aan de slag te gaan. Ik hoop veel bekende- en nieuwe klanten te mogen ontmoeten in de nieuwe vestiging”, aldus Marcel. Jeroen: “Ik denk dat een klein gedeelte van onze klanten uit Enschede niet met ons meeverhuizen naar Hengelo, maar ik hoop dat we een kans van ze krijgen. Ik hoop dat de klanten die nog een beetje twijfelen toch een keertje langskomen. Krijgen ze een lekker kopje koffie van mij.”

www.baantwente.nl

Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Afbeelding
Basisschooljeugd toont politieke interesse tijdens deelname aan Burgerschapsdag Groep 8 aan de macht 23 mei, 14:00
Afbeelding
Jeugdschaaktoernooi een groot succes 23 mei, 09:54
Afbeelding
Twente kleurt rood: Uitzwaai actie van Twentefans Wierden 22 mei, 17:57
De 11-jarige Gijs Bertelink en Tom Fokke hebben op 16 mei een echte heldendaad verricht.
Gijs Bertelink en Tom Fokke in de spotlight voor heldendaad 22 mei, 13:54
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 21 mei, 08:00
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Officiële start bouw handeling. Links bij vlag Gerrit Breeman. Rechts bij vlag Martin Companje.
Officiële start bouw 15 appartementen 'De Berghorst' in Enter 19 mei, 08:01