Afbeelding

Een rustige week voor teams van tafeltennisvereniging Effekt’74

Algemeen

WIERDEN - Voor de teams van de Wierdense tafeltennisvereniging Effekt’74 was het een rustige week, want er was alleen een inhaalprogramma. Slechts twee teams kwamen in actie.

Op vrijdagavond speelde Effekt team 4 tegen Dinkelland. Het vierde team heeft de punten hard nodig voor handhaving in de 2e klasse. Tegen Dinkelland 1 werd het uiteindelijk 5-5, waarbij Rene Kamp de uitblinker was met drie gewonnen wedstrijden. Jan Willen Hietbrink en Margret Bolink boekten elk één overwinning. Door dit resultaat verliet team 4 de laatste plaats in de poule.

Dat was zaterdag ook de bedoeling van team 1, dat in de sterkste opstelling in Almelo aantrad tegen Blauw Wit. Helaas konden Lars Hubbelmeijer, Ramon Henning en Rick Luiken dit niet realiseren door het sterke spel van Blauw Wit. Lars wist in zijn eerste partij wel verrassend te winnen van de kopman van Blauw Wit, maar in de volgende partijen moest ook hij zijn meerdere erkennen in de spelers van Blauw Wit. Ramon wist ook één partij te winnen, terwijl Rick zonder overwinning naar Wierden terugkeerde. Een 8-2 nederlaag, waardoor Blauw Wit vaster op de eerste plaats in de poule staat en het eerste team van Effekt moet gaan vrezen voor degradatie uit de derde divisie. 

Zaterdagmiddag 12 november was het jeugdtoernooi bij Effekt’74 waarbij de jeugdleden een vriendje of vriendinnetje mee konden nemen. Er was een flinke opkomst bij het toernooi van dertien kinderen, waarvan vijf maatjes van de jeugdleden. De jeugd speelde twee enkeltoernooien en één dubbeltoernooi met hun maatje. De enkeltoernooien waren zo ingedeeld dat de leden tegen elkaar speelden en de niet-leden ook onderling hun wedstrijden speelden. De resultaten van de individuele spelers van elk team werden bij elkaar opgeteld. Na veel spannende wedstrijden kwam het team met Rianne Arends, Bram Vlaanderen en Arjen Arends als winnaar uit de strijd. Die gingen er vandoor met een extra prijs. De overige jeugd kreeg uiteraard ook een beloning voor hun inzet. De middag werd gezellig met elkaar afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Vrijdag wordt de competitie hervat en spelen er vier teams hun thuiswedstrijden in sportzaal Het Noordbroek. Team 3 kan in de uitwedstrijd in Hattem het kampioenschap veiligstellen daar tenminste drie wedstrijden te winnen.

!
Afbeelding
Truien van basic tot trendy 13 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 1 dec, 18:12
Afbeelding
Bibliotheek Wierden heeft nu een eigen BasisLab 1 dec, 09:36
Afbeelding
Extra aanvraagronde voor Sociale Hypotheek 30 nov, 19:58
Afbeelding
De Historische Kring heeft diverse activiteiten 30 nov, 18:31
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 30 nov, 12:15
Afbeelding
Gratis groentezaden voor BSO’s en basisscholen uit Overijssel 30 nov, 07:48
Afbeelding
De Welle houdt dit jaar weer de Kerstkaartenactie 29 nov, 19:35