Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer. Foto:

Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo

donderdag 9 mei 2024 9:30 tot 13:30

YPELO - Het Akkerhus in Ypelo houdt op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, voor de achtste keer de speciale Hemelvaartsdag Fietstocht. Er zijn diverse routes uitgezet langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Er kan worden gekozen tussen een route van 12, 25 en 50 kilometer.

Aanmelden is niet nodig en starten is mogelijk van 9.30 tot 13.30 uur vanaf het Akkerhus aan de Ypeloschoolweb 2B te Ypelo. De route eindigt ook weer bij het Akkerhus. Deelname, inclusief een kopje koffie of thee met koek, kost 8,50 euro per persoon. Alle deelnemers ontvangen tevens een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst dat bij terugkomst kan worden genuttigd in het Akkerhus. 

Ook dit jaar sponsort de fietstocht weer een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor ‘Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Leijerweerd’ in Enter. Hier kunnen ruiters die extra aanpassingen en/of begeleiding nodig hebben paardrijden onder de deskundige leiding van gediplomeerde instructrices. De ruiters hebben zowel lichamelijk als psychisch baat bij het rijden op en het omgaan met paarden. Vertegenwoordigers van deze organisatie zullen tijdens de fietstocht ook in of bij het Akkerhus aanwezig zijn.

Meer informatie bij Johan Heimerink (T: 06 833 88 119) of

www.akkerhus.nl

Locatie