‘Vrouwen van Nu’ over rouw en verlies

dinsdag 9 april 2024 9:45

WIERDEN - Vrouwen van Nu Wierden houdt op dinsdag 9 april een themaochtend met Rianke Lubberding en Mirella de Jong. Zij zullen een boekbespreking doen over hun boek ‘Het was zo stil in mij’, over hoe rouw en verlies veerkrachtig maakt. 

Mensen vinden het vaak moeilijk over rouw en verlies te praten, ook in contacten met hun nabestaanden. En als je iemand verloren hebt, lijkt het alsof de buitenwereld vindt dat het maar eens klaar moet zijn. Terwijl ieder op z’n eigen tijd en manier rouwt. Twee ervaringsdeskundigen nemen de bezoekers mee in hun verhaal, geven meer inzicht in het rouwproces en wat mensen kunnen doen om iemand anders die rouwt goed te ondersteunen. Ook laten zij zien dat iemand na een ingrijpende gebeurtenis toch veerkracht kan vinden om verder te gaan. De ochtend vindt plaats op dinsdag 9 april om 9.45 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat 7 te Wierden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Voor bezoekers die eenmalig een bijeenkomst willen bijwonen is de entree 5 euro, dit is inclusief koffie.

Locatie