Ontspannen met Media

vrijdag 5 april 2024 10:00 tot 11:00

WIERDEN - Tijdens de Media Ukkie Dagen van 5 tot en met 12 april wordt er aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen tot en met 6 jaar. De media kan prikkelen, in beweging brengen, aan het denken zetten of juist zorgen voor ontspanning. Maar ook een bron van onrust vormen, overprikkelen of té uitdagend zijn. De Bibliotheken Enter en Wierden hebben in het kader van deze dagen een programma voor de kleintjes en (groot)ouders. Er wordt onder andere voorlezen in het Twents met digitale media erbij en activiteiten rondom het boek ‘De Gruffalo’. De activiteiten zijn in de Bibliotheek Enter op vrijdag 5 april van 10.00 tot 11.00 uur en in de Bibliotheek Wierden op dinsdag 9 april van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Locatie