Handwerkcafé

dinsdag 23 april 13:30 - 16:00

WIERDEN - De Bibliotheek Wierden houdt ook in 2024 wekelijks op de dinsdagmiddag het Handwerkcafé. Het Handwerkcafé vindt plaats van 13.30 uur tot 16.00 uur. Deelnemers kunnen hier haken en/of breien en hiermee een ander blij maken. Alles wat de deelnemers maken, wordt gedoneerd aan het goede doel ‘Troostdekentje’. Dit kunnen bijvoorbeeld zelfgemaakte knuffels, sjaals en mutsen zijn. Deelnemers kunnen hun eigen materialen meenemen en onder het genot van een kop koffie ideeën en tips uitwisselen over het breien en haken. Geïnteresseerden die graag willen leren breien of haken kunnen ook langskomen. 

Nog wol of garen thuis liggen dat niet meer gebruikt wordt? Dit kan gedoneerd worden in de bibliotheek zodat er meer gemaakt kan worden voor Troostdekentje.

Locatie