Wandeling ‘oorlog & vrede’

zaterdag 13 april 14:00 - 15:30

WIERDEN - De Historische Kring Wierden houdt op zaterdag 13 en 20 april, in de maand van de Wierdense bevrijding, een wandeling met als thema ‘oorlog en vrede’. De wandeling begint bij het monument naast de Dorpskerk en gaat langs ongeveer 20 plekken waar in de Tweede Wereldoorlog iets heeft plaatsgevonden, denk hierbij aan een stolperstein, graf, gebouw of een monument. De verhalen van deze plekken worden verteld door de ervaren gidsen van de Historische Kring. 

De wandelingen beginnen om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De Dorpskerk is te vinden aan de Burg. J.C. van den Bergplein 3 te Wierden. Ter afsluiting kan er een gratis kopje koffie of thee worden gedronken bij de Historische Kring. Deelname kost 3 euro. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar secretariaat@historischekringwierden.nl.

Locatie