Afbeelding
Foto:

Kickbox Clinic zet jongeren in eigen kracht

donderdag 11 april 2024 18:30 tot 20:00

WIERDEN - Het jongerenwerk van De Welle houdt samen met Evenmens een Kickbox Clinic. Deze clinic is speciaal voor jongeren van 10 tot 17 jaar, die steviger in hun schoenen willen staan. Onder begeleiding van personal trainer en mental coach Atty Göl van Atty’s Gym leren zij hun fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten. Het aangeven en verleggen van grenzen komt aan bod, maar ook een stukje samenwerken, (zelf)vertrouwen en houding.

De Kickbox Clinic is op donderdag 11 april van 18.30 tot 20.00 uur in het gebouw van De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. Er zijn 15 plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Wees er dus snel bij! Opgeven kan tot 5 april door een mailtje te sturen naar jongerenwerk@stichtingdewelle.nl.

Locatie