Kookworkshop voor mannen

woensdag 10 april 2024 9:49

WIERDEN - Lekker en gezond koken vormt voor sommigen een uitdaging. Met name bij mannen zijn er velen die af en toe niet weten hoe ze in de keuken moeten beginnen. Om deze reden houdt De Welle dit voorjaar een reeks kookworkshops gericht op de beginnende mannelijke kok. Onder begeleiding van vrijwilliger Gerdie Pots worden deelnemers ingewijd in de basis van het koken. Van het bereiden van vlees en vis tot aan het samenstellen van een gezonde maaltijd aan de hand van recepten. De workshops bestaan uit drie lessen op woensdag 10, 17 en 24 april van 16.30 tot 19.30 uur in de Kluinveenschool. De totale kosten bedragen 47,50 euro. Er is plek voor zes deelnemers. Aanmelden of meer informatie via 0546-571693 of per e-mail via s.berendijk@stichtingdewelle.nl.

Locatie