Els van Dijk verzorgt lezingen voor diverse doelgroepen door het hele land.
Els van Dijk verzorgt lezingen voor diverse doelgroepen door het hele land. Foto:

Koffieochtend met Els van Dijk over ‘hoopvol leven’ in Hebron

woensdag 10 april 2024 9:15 tot 11:15

WIERDEN - De Hervormde Gemeente Wierden houdt op woensdag 10 april een koffieochtend waarbij Els van Dijk zal komen spreken over het thema ‘hoopvol leven’.

Iedereen leeft in een wereld die veeleisend is, waarin mensen overprikkeld raken en die mensen ook in andere opzichten geen goed doet. Toch zijn Gods gedachten over mensen juist heel hoopgevend. Hoe kunnen mensen die leidend laten zijn in ons bestaan in plaats van wat in deze maatschappij aan ons opgedrongen wordt? 

Els van Dijk groeide op in een gezin met zes kinderen, van wie zij de op één na oudste is. Ze begon als leerkracht in het basisonderwijs en doceerde later aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort (EH) en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Daarna was ze 22 jaar lang directeur van de EH. Ook schreef ze columns voor diverse bladen, onder andere De Nieuwe Koers, De Wekker en Onderweg.In augustus 2022 bereikte ze de pensioengerechtigde leeftijd en nam ze afscheid van de EH. Sindsdien verzorgt ze lezingen voor diverse doelgroepen in het hele land, en biedt ze individuele coachingstrajecten aan. Els is ongehuwd en lid van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Veenendaal.

De ochtend begint om 9.15 uur en duurt tot ongeveer 11.15 uur in gebouw Hebron bij de Dorpskerk aan de Burg. van de Bergplein in Wierden. De zaal is geopend vanaf 9.00 uur. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden en is gratis te bezoeken. Wel is er na afloop een collecte.

Locatie