Paasconcert van Looft den Heer

zaterdag 30 maart 2024 19:30

WIERDEN - De Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Notter nodigt iedereen uit voor het Passie-Paasconcert op zaterdag 30 maart in de Dorpskerk in Wierden.

Tijdens dit concert willen het koor samen met de bezoekers stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Er zal op deze stille zaterdag niet alleen achterom worden gekeken, maar er wordt ook alvast vooruit geblikt naar de opstanding van de Heer.

Naast de bekende en nieuwe liederen, is er ook ruimte voor samenzang en kan er samen worden genoten van muzikale intermezzo’s. Medewerkers tijdens het concert zijn Kees de Bruin op het orgel, Jan Lenselink op de piano en Leon Koppelman op de panfluit. De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart.

Het concert begint om 19.30 uur in de Dorpskerk aan de Burg. v.d. Bergsplein in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. Meer informatie over het koor en de concerten is te vinden op 

www.loofdenheer.nl

Locatie