Spreadsheets met het programma Excel

woensdag 28 februari 2024 9:30 tot 11:30

WIERDEN - Naast een cursus Word houdt de Bibliotheek Wierden ook een cursus over het spreadsheetprogramma Excel. Excel kan worden gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden.

In een reeks van drie lessen wordt er tijdens de cursus uitleg gegeven over tabellen maken en invoegen, rekenen met Excel en grafieken maken. Excel kan onder andere worden gebruikt om administratie, adressen en meterstanden bij te houden, maar het kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld (hard)loopschema’s. Daarbij kunnen tekst en getallen gecombineerd worden in de vorm van tabellen. 

De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Wierden aan de Pouliestraat 2 op woensdag 28 februari, 6 en 13 maart. De cursus begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Wel graag aanmelden bij de balie in de bibliotheek of via de website.

bibliotheekwierden.nl

Locatie