In drie lessen leren deelnemers het maken en invoegen van tabellen, rekenen en grafieken maken in Excel.
In drie lessen leren deelnemers het maken en invoegen van tabellen, rekenen en grafieken maken in Excel. Foto: Shutterstock

Leren werken met het computerprogramma Excel

woensdag 28 februari 2024 9:30 tot 11:30

WIERDEN - De Bibliotheek Wierden houdt een driedelig workshop over het computerprogramma Excel. 

Excel is samen met Word, PowerPoint, Access en Outlook onderdeel van de programma’s van het Microsoft Office-kantoorpakket. Excel is een rekenprogramma. Daarmee wordt bedoeld dat gebruikers er berekeningen mee kunnen uitvoeren voor allerlei verschillende doelen. Excel wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. 

Er kan van alles worden gedaan met Excel. Zoals het bijhouden van uw administratie en adressenbestanden, bijhouden van de meterstanden, maar ook wat creatievere doelen als bijvoorbeeld gewichtsverlies of (hard)loopschema’s. Daarbij kunnen gebruikers tekst en getallen combineren in de vorm van tabellen.

In deze drie lessen beperken de deelnemers zich tot het maken en invoegen van tabellen, rekenen en grafieken maken.

De lessen vinden plaats op woensdagochtend 28 februari, 6 en 13 maart van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Wierden. Deelname aan deze workshop is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via de activiteitenpagina op de website van de bibliotheek of via h.gerrits@bibliotheekwierden.nl. Vergeet niet naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden.

bibliotheekwierden.nl

Locatie