Landelijke open dag bij opvang

zaterdag 23 september 2023 13:00 tot 16:00

WIERDEN - Het COA organiseert weer een landelijke open dag. Op zaterdag 23 september tussen 13.00 en 16.00 uur zetten zo’n 90 opvangcentra hun deuren open voor de buurt en andere mensen die geïnteresseerd zijn. Ook de asielzoekersopvang aan de Ypeloweg 16 in Wierden is te bezoeken. 

De asielzoekersopvang aan de Ypeloweg is er eentje voor alleenreizende jongeren tot 18 jaar. Medewerkers van de opvang nemen bezoekers mee door de algemene ruimtes en vertellen meer over het leven in de opvang en de activiteiten die worden gedaan. Uit ervaring weten de medewerkers dat bezoekers het ook leuk vinden om bewoners persoonlijk te ontmoeten, wat een goed beeld geeft van het leven.  

“Heb je vragen over wat er precies gebeurt op de open dag of heb je leuke ideeën voor activiteiten? Bespreek deze dan met een COA-medewerker bij u op locatie. Wij danken u bij voorbaat!”, aldus de medewerkers.

Bezoekers wordt gevraagd om bij het fotograferen rekening te houden met de privacy van bewoners en bewoners te vragen of ze gefotografeerd willen worden.

Locatie