Koffieochtend bij Hebron

woensdag 20 september 2023 9:15

WIERDEN - De Dorpskerk houdt op woensdagochtend 20 september een koffieochtend voor vrouwen van alle leeftijden. Het thema van deze ochtend is ‘Droomvrouw...?!’. Er wordt behandeld hoe vrouwen tevreden kunnen zijn met wie zij zijn, wat zij hier zelf aan kunnen doen en welke rol het geloof daarbij kan spelen. De deelnemers gaan hier samen met Carolien Pape aan de slag gegaan. 

De ochtend begint om 09.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond. Het vindt plaats in gebouw Hebron bij de Dorpskerk aan de Burg. van de Bergplein in Wierden. De kerk heeft een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunnen bezoekers bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen. De zaal is open vanaf 09.00 uur en de toegang is gratis. Ter afsluiting zal er wel een collecte worden gehouden. Er is geen kinderoppas meer aanwezig.

Locatie