Natuuravond in de Waarf Enter

donderdag 30 maart 2023 20:00

ENTER - De Culturele Raad Wierden houdt op donderdag 30 maart om 20.00 uur een natuuravond met lezingen in de Waarf. 

Wim Baan en Joop Kamperman van het IVN zullen komen vertellen over het vogelrijke gebied de Dakhorst. De Dakhorst is een natuurreservaat en waterbuffer in één en is daardoor een magneet voor allerlei verschillende vogelsoorten. Ook komen de imkers Marloes Heering en Marian Laarhuis vertellen over het leven van de bij. Verder zal vogelaar Albert Oortgiesen kennis over verschillende weidevogels komen delen. 

Kaarten kosten 8,50 euro, inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn vanaf 16 maart verkrijgbaar bij Primera Enter en boekhandel Reterink in Wierden. De Waarf is te vinden aan de Werfstraat 19 in Enter.

Locatie