Alain Verheij (1989) is theoloog, schrijver en spreker.
Alain Verheij (1989) is theoloog, schrijver en spreker. Foto:

Theoloog Alain Verheij naar de Hervormde Kapel

woensdag 8 februari 2023 20:15

WIERDEN - De bekende theoloog Alain Verheij zal op woensdagavond 8 februari komen spreken in de Hervormde Kapel over zijn boek ‘Geld en go€d’.

Alain Verheij (1989) is theoloog, schrijver en spreker. Zijn werk bestaat uit het hervertellen van Bijbelverhalen aan een samenleving die daar steeds minder vertrouwd mee is. Alain is lid van het Theologisch Elftal van Trouw en verschijn regelmatig als commentator op radio en tv.

In ‘Geld en go€d’ (2022) onderzoekt Alain Verheij hoe mensen met hun geld omgaan, wat geld met ons doet, en hoe we de wereld mooier kunnen maken door anders naar geld te kijken. Als theoloog zoekt hij op een plek die niet iedere moderne lezer verwacht: in eeuwenoude Bijbelverhalen. Die blijken talloze goede inzichten over geld te bevatten.

De Hervormde Kapel is te vinden aan de Dahliastraat 4 in Wierden. De avond begint om 20.15 uur. De toegang is vrij, er wordt na afloop een vrije gift gevraagd voor de onkosten.

Locatie