Tips van een opruimcoach

woensdag 15 februari 2023 10:00

WIERDEN - Het MammaCafé is elke derde woensdag van de maand om 10.00 uur in Bibliotheek Wierden. Tijdens het MammaCafé op 15 februari komt professional organizer Gerda Vink om opruimtips te geven. Een opruimcoach kan helpen om een goede opruimmethode aan te leren. In deze workshop wordt er samen met Vink nagedacht over het organiseren van kinderspellen, zoals speelgoed, knutselspullen en kleding. Ook wordt er nagedacht over het bewaren van spullen uit sentiment of “voor later”. En hoeveel speelgoed hebben kinderen eigenlijk nodig? Ze vertelt over de 4 O’s van opruimen. Maar ook over hoe het gezin op een aantrekkelijke manier betrokken kan worden bij het opruimen. Bekijk ook Gerda’s website: www.overviewcoach.nl

Opgeven kan via de website van de bibliotheek:

bibliotheekwierden.nl

Locatie