Informatieavond nieuwbouw Enter

maandag 13 februari 2023 19:30

Het haalbaarheidsonderzoek 2.0 naar de nieuwbouw van een schoolgebouw in Enter is klaar. De resultaten worden op maandag 13 februari tijdens een openbare informatieavond in Enter gepresenteerd. 

ENTER - Iedereen is welkom op 13 februari om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in zalencentrum de Kröl. Het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad vonden in oktober 2022 dat er 16 locaties interessant genoeg waren om nader te onderzoeken in het haalbaarheidsonderzoek 2.0. Adviesbureau PentaRho concludeert dat zeven locaties geschikt zijn of geschikt te maken zijn. Op basis van de conclusies van PentaRho heeft het college van B&W van de gemeente Wierden voorkeur voor één locatie. De gemeenteraad besluit uiteindelijk over de definitieve locatiekeuze. De voorkeurslocatie is de locatie van een kunstgras sportveld aan de Sportlaan ten noorden van de Bornerbroekseweg. Het definitieve besluit wordt naar verwachting op 4 april door de gemeenteraad genomen. Het haalbaarheidsonderzoek is te vinden op:

wierden.nl/nieuwbouwscholen

Locatie