Workshop ChatGPT

vrijdag 8 december 2023 10:00 tot 11:30

WIERDEN - Seniorweb houdt op vrijdag 8 december een workshop over het computerprogramma ChatGPT in de Bibliotheek Wierden. ChatGPT is een chatbot die dankzij kunstmatige intelligentie (ook wel AI genoemd) vragen kan beantwoorden en problemen kan oplossen. De bot weet heel veel over verschillende onderwerpen, zoals geschiedenis, wetenschap, dieren, sport en nog veel meer. Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe zij ChatGPT kunnen gebruiken. Deelnemers oefenen met het invoeren van tekst en het interpreteren van de reacties die de chatbot vervolgens genereert. Na de workshop kunnen de deelnemers deze technologie creatief gaan inzetten. De workshop begint om 10.00 en duurt tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de agenda op de website van de bibliotheek.

bibliotheekwierden.nl

Locatie