Intellectueel actief blijven

dinsdag 5 december 2023 10:00 tot 11:30

WIERDEN - De Bibliotheek Wierden houdt elke eerste dinsdag van de maand een studiekring van 10.00 tot 11.30 uur. De eerstvolgende studiekring vindt plaats op dinsdag 5 december. 

Tijdens de studiekring worden zelf gekozen onderwerpen besproken, hierbij kunnen de deelnemers hun eigen ervaringen en inzichten delen. De gekozen onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op hobby’s en interesses of opgedane kennis en ervaringen die de deelnemers met elkaar willen delen. Het doel is om samen op een plezierige manier op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en zodoende zo ‘intellectueel actief’ mogelijk blijven. De kring bestaat uit 10 tot 15 senioren. In een kringgesprek presenteren één of meer personen een zelf gekozen onderwerp dat zij eerst individueel hebben uitgediept. Bij de studiegroep worden deelnemers uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe inzichten te ontdekken. Kom gewoon eens langs om te kijken, deelname is gratis. Bel naar de bibliotheek voor meer informatie via 0546-572784 of mail naar h.gerrits@bibliotheekwierden.nl.

studiekringen50plus.nl

Locatie