Afbeelding
Foto:

In gesprek over autisme

woensdag 29 november 2023 9:45

WIERDEN - Evenmens houdt wandelingen voor partners van een volwassene met autisme. De wandeling vindt plaats op woensdag 29 november vanaf De Barkel aan de Hexelseweg 52b te Wierden. Verzamelen vanaf 9.45 uur en starten om 10.00 uur. 

Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op. Veel dingen vallen op hun plek nadat er een diagnose gesteld is, maar daarnaast zijn er ook onzekerheden en hebben mensen veel vragen. “Om antwoord op vragen te krijgen, gaan we al wandelend met elkaar in gesprek over dat wat er op dat moment speelt”, legt consulent Herma Spoolder uit. 

Aanmelden voor de wandeling kan via www.evenmens.nl, of bel Herma Spoolder via tel. 06 36 40 38 98.

Locatie