Bijeenkomst Liefdevolle Plicht bij Stichting Kandjoli

donderdag 26 januari 2023 19:00

WIERDEN - Liefdevolle Plicht houdt op 26 januari een bijeenkomst over passende zorg en ondersteuning voor Molukse en Indische mantelzorgers.

Pelita, MantelzorgNL en LSMO werken sinds begin 2022 samen om met Indische en Molukse mantelzorgers, zorg- en welzijnsprofessionals en gemeente-ambtenaren passende mantelzorgondersteuning te realiseren. Dat doen ze in drie pilot gemeenten, waaronder de gemeente Wierden. 

Op 26 januari om 19.00 is er een bijeenkomst in Stichting Kandjoli waar bezoekers informatie krijgen en er wordt in gesprek gegaan over wat er leeft en speelt. Hier krijgen bezoekers onder andere meer informatie over welke organisaties er beschikbaar zijn in Wierden die mantelzorgers of zorgbehoevenden kunnen helpen.

Voor vragen en meer informatie over de bijeenkomst kan er contact worden opgenomen met Stichting Kandjoli, via Max Patawala, telefoon: 06 - 15 56 24 83.

Meer informatie over de stappen die het afgelopen jaar zijn gezet in het project ‘Liefdevolle Plicht’ zijn te vinden via de nieuwspagina op de website: 

mantelzorg.nl

Locatie