Klik & Tik: Eenvoudig leren computeren

dinsdag 28 mei 2024 10:00 tot 12:00

WIERDEN - Nooit of nauwelijks met een computer gewerkt, maar toch geïnteresseerd om deze basisvaardigheden aan te leren? Doe dan mee met de cursus Klik & Tik. 

Deze cursus zal plaatsvinden in de bibliotheek Wierden en zal worden geleid door experts op het gebied van digitale vaardigheden. Het programma omvat onder andere: Het aanzetten van een computer en vertrouwd raken met het besturingssysteem. Basis typvaardigheden, het bewerken van tekst en het opstellen van een e-mail. Het ontdekken van het internet en het navigeren door zoekmachines en websites. Leren hoe formulieren moeten worden ingevuld en hoe bestanden kunnen worden gedownload. Het veilig en verantwoordelijk gebruik van social media platforms.

Om optimaal van deze cursus te profiteren, wordt aangeraden om thuis regelmatig te oefenen. Mensen die thuis geen computer of internettoegang hebben kunnen tijdens de openingstijden van de bibliotheek gebruik maken van de computers van de bibliotheek zelf. De cursus bestaat uit vijf lessen. 

De cursus begint op dinsdag 28 mei en duurt tot 25 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekwierden.nl, aan de balie bij de Bibliotheek in Wierden of telefonisch via 0546 572 784.

Locatie